Om Baltic Webdesign

Baltic Webdesign er en lokal bornholmsk virksomhed, hvor kerneproduktionen er sikre, prisbillige hjemmesider, webshops og arrangementsstyring. Vi henvender os til private, foreninger samt de mindre eller mellemstore virksomheder. Vi benytter det CMS baserede Open Source program Joomla, som kernen i alle Baltic Webdesigns produkter.

Når programmerne først er installeret, er det nemt for administratoren at rette i tekster på en hjemmeside, tilføje varer i en webshop eller oprette et nyt arrangement. Kan man bruge et tekstbehandlingsprogram som f.eks. Word eller OpenOffice Writer, kan man også vedligeholde en hjemmeside.

Hvis du får lavet en hjemmeside hos Baltic Webdesign, vil du det første år få vores "webmasterservice" gratis. Det betyder, at vi forestår den løbende sikkerhedsopdatering, samt udfører mindre opgaver på hjemmesiden, som f.eks. ændringer i tekster, tilpasning af nye billeder og lignende.

Se de hjemmesider, som Baltic Webdesign har lavet

Du skal ikke betale for din hjemmeside før du er 100% tilfreds resultatet og du kan altid "springe fra" uden omkostninger. Det er vores garanti for tilfredse kunder!