Priser på kommercielle komponenter mm.

Falang

Falang er et sprogmodul til Joomla. Med det kan du lave oversættelser af dit website. Du styrer selv oversættelserne (ingen uheldige Google Translate oversættelser her) og desuden kan man sammen med oversættelserne lave søgemaskine optimering på de valgte sprog. Du leverer selv oversættelserne.

Pris 375,-

Ultimate User

Ultimate User er en komponent, som integrerer med Joomlas eget registreringssystem. Joomlas eget registreringssystem kan dog i mange sammenhænge virke manglefuldt, da man oplyser nogle få ting (navn, brugernavn, e-mail og password), for at oprette en konto. Med Ultimate User, kan man definere egne felter, så man kan designe sin helt egen tilmeldingsformular, med f.eks. adresse, fødselsdato osv.

Pris 475,-

JSitemap PRO

JSitemap PRO er en komponent, som på professionel vis sørger for, at dit site blive mere synligt på nettet. Læs mere her

Så længe du har Baltic Webdesigns webmasterservice, vil der i fm. den ugentlige backup og opdateringer af dit site, blive sendt et sitemap til Google og Bing søgetjenesten vha. af det installerede JSitemap PRO. Komponenten vil også blive opdateret uden ekstra omkostninger så længe du har Baltic Webdesigns webmasterservice.

Pris 200,-

Bemærk at alle priser er eksklusive moms